Thermark Ultra

Thermisch bedrukbaar identificatie label, geschikt voor de industriële was.

Polymark biedt een assortiment aan thermisch bedrukbare, hittebestendige identificatie labels. Deze labels bieden een identificatie oplossing voor een breed scala van toepassingen. Ze zijn geschikt voor commerciële wasserijen en bestand tegen temperaturen tot 75 graden.  De Thermark Ultra labels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zo voldoen aan diverse labelbehoeften. Ze worden geleverd op rollen van 25 m of 50 m. Tevens is het mogelijk ze te leveren als Hi-TAC met drukgevoelige lijm zodat een nauwkeurige plaatsing van het label mogelijk is. 

Polymark biedt een assortiment aan thermisch bedrukbare, hittebestendige identificatie labels. Deze labels bieden een identificatie oplossing voor een breed scala van toepassingen. Ze zijn geschikt voor commerciële wasserijen en bestand tegen temperaturen tot 75 graden.  De Thermark Ultra labels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zo voldoen aan diverse labelbehoeften. Ze worden geleverd op rollen van 25 m of 50 m. Tevens is het mogelijk ze te leveren als Hi-TAC met drukgevoelige lijm zodat een nauwkeurige plaatsing van het label mogelijk is. 

Toepassing

Pers instructies

Eigenschappen

Kleuren

Polymark test de wasbestendigheid van jouw samples bij hoge temperaturen tot 60 graden. Conform ISO standaard.