Decotrans Flex

Milieuvriendelijke transfer, fotokwaliteit, geschikt voor de thuiswas

Het product Decotrans Flex is vrij van oplosmiddelen en daardoor milieuvriendelijk. De transfer is rekbaar, voordelig geprijsd en ontworpen voor sportkleding, vrije tijdskleding en promotionele artikelen. Met dit product kan een gedetailleerd ontwerp worden gemaakt in de kleuren zwart en wit en daarnaast maximaal twee willekeurige Pantone C kleuren, inclusief metallic of neon.

Het product kan thuis gewassen worden tot 60 graden en wordt geleverd op een transparante drager, waardoor het gemakkelijk is deze nauwkeurig te positioneren.

Het product Decotrans Flex is vrij van oplosmiddelen en daardoor milieuvriendelijk. De transfer is rekbaar, voordelig geprijsd en ontworpen voor sportkleding, vrije tijdskleding en promotionele artikelen. Met dit product kan een gedetailleerd ontwerp worden gemaakt in de kleuren zwart en wit en daarnaast maximaal twee willekeurige Pantone C kleuren, inclusief metallic of neon.

Het product kan thuis gewassen worden tot 60 graden en wordt geleverd op een transparante drager, waardoor het gemakkelijk is deze nauwkeurig te positioneren.

Toepassing

Pers instructies

Eigenschappen

Kleuren

Polymark help bij het bedrukken van kleding. Wij zorgen voor snelle bedrukking en levering aan jou of jouw klanten.